Battlefield

Igår kände jag mig lugn och sansad redan från morgon, att jag har kontroll över situationen. Systematiskt varvade jag upplockning, utfodring, lek, famntid och vagngungning. Skrikattackerna tog jag med bravur också. Jag var on fire helt enkelt om jag får säga det själv. En bra dag alltså.

Nå, så kom natten. Och snoret och slemmet kom och invaderade Levi. Och hostan blev värre. Så inatt har jag stått och vagnat..och vagnat..och vagnat. Sådär utan att ta i destomer känner jag mig som roadkill idag. Vårt hem ser ut som ett slagfält, jag ser ut som javejtintvaa, Esther har sett för mycket på Peppa Pig och det tog mig tre timmar innan jag kom mig för att äta morgonmål (hade ju en byrå att måla lite på så Levi äntligen tog sig en 10 minuters powernap, borde kanske ha prioriterat ätandet då). Är så tacksam att Max fick skjuts till skolan idag, ville inte släpa iväg med Levi då han hostar och är så ur form.

Har alltså helt tappat flowet idag. Men vi ska se om vi reser oss ännu idag. Annars så gör vi det inte.

Nu har jag te och smörgås med korv och pizza på som skall ätas (i plastversion, att leka restaurang är grejen hos oss just nu enligt Esther)


Domhär två håller mig sysselsatt om dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s