Hej!

Long time no see! Här är jag igen, taggad på att börja blogga åt er. Hösten för med sig inspiration och jag tänkte försöka mig på bloggande igen. För det mesta kommer den säkert att handla om vardagen här hemma samt lite pyssel och sånt om jag orkar. På tal om ork, vi har ju en ny chef i huset och han tar för tillfället ALLT av oss när det kommer till ork och tålamod men vi tar det som det kommer. 

Vår nya chef var det alltså. Han heter Levi och han blir snart 7 veckor, han är den underbaraste lilla baby vi skådat har! Men han är tyvärr en ganska (jätte) olycklig sort som har det jättejättejobbigt med magen och sånt, så det råder lite (mycket) kaos hos oss. Men som en vän sade en gång ”nu ere såde tills he var na adelejs”, och så är det.

Jag är så MEGATACKSAM över att min man (Fredde) har kunnat vara hemma i SJU veckor med oss, hade nog kanske inte fixat det annars. Men nu är han tillbaka på jobbet och vi skall lära oss hur vardagen ser ut. Idag börjar vi storslaget med rådgivningsbesök (innehållande läkargranskning) och det är ju alltid roligt.


Här är han! Levi vår! 

Men ja, välkomna hit till bloggen alltså, hoppas ni trivs samt kommenterar flitigt.

Hejtå!

2 reaktioner på ”Hej!

  1. Roligt att du bloggar igen. 👍Men va jobbigt att Levi har så kämpigt med magen och amning.. 😥 Har tyvärr inga goda råd att komma med men jag hoppas ni ser en ljusning med allt och skickar istället en kämpar-kram och bön till er! ❤ Han är ljuvligt söt eran Levi! 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s